• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Glazbena događanja

Naslovna > Glazbena događanja

Fall for Dance – plesno natjecanje

Glazbena događanja Višnjik / 08.11.2018.

Ljubav prema plesnoj umjetnosti i poznanstvo organizatora Kristine Alaburić, Anđele Bugarija, Vinka Radovčića i Ive Burčul dovelo je do zajedničke organizacije natjecanja u različitim plesnim disciplinama.

Cilj je omogućiti svoj djeci sudjelovanje na natjecanju, ali i promicati ples i različite plesne discipline na području Grada Zadra, Zadarske županije i cijele Hrvatske.

Natjecanje će se odvijati u kategorijama SOLO, DUO i GRUPE, a nagrade se dodjeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama: MINI do 7 godina, JUNIORI 7-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+.

Plesni stilovi koji se uzimaju u obzir su: ballet, contemporary, acrobatic dance, show dance, jazz dance, lyrical, street dance, MTV commercial, dancehall, urban movement, open, hip hop, krump, waacking, locking, vouge, house, afro dance, break dance, tap dance, modern, character, majorette, bollywood, folk/ethnic belly dance/oriental, belly dance show/oriental, latin dance, bachata, salsa, disco dance i ostale plesne kategorije.

Natjecanje se pod pokroviteljstvom Grada Novalje i Saveza športske rekreacije „Šport za sve“ Zadarske županije, a u organizaciji udruge Kissa održava u subotu 10. studenog 2018. s početkom u 13:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 3.