• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Glazbena događanja

Naslovna > Glazbena događanja

Mladen Grdović koncertom na Višnjiku obilježava 40 godina karijere

Glazbena događanja Višnjik / 14.01.2019.

Sa zadovoljstvom vas možemo izvijestiti da 15. veljače u dvorani Krešimir Ćosić u Športskom centru Višnjik u Zadru organiziramo veliki koncert – feštu u povodu 40. obljetnice glazbene karijere i umjetničkog rada MLADENA GRDOVIĆA pod nazivom “NIJE U ŠOLDIMA SVE”.

Tijekom proteklih 40 godina Mladen je objavio stotine pjesama , surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim , američkim i australskim pozornicama i sa prepoznatljivim dalmatinskim glazbenim izričajem već godinama slovi kao jedan od najpoznatijih izvođača hrvatske zabavne glazbe.

Malo izvođača se može pohvaliti tako uspješnom karijerom dugom 40 godina i tako vjernom publikom koja ga prati kroz karijeru još od prvih dana. Naravno, tu su i novi poklonici za koje Grdović sklada i izvodi nove hitove u modernijim i svježim aranžmanima a oni mu uzvraćaju podrškom na svim njegovim nastupima. Za sve njih Mladen je zajedno sa svojim managementom Lupo music i sa našom producentskom tvrtkom pripremio niz iznenađenja kako bi na način dostojan najvećih priredio pravi spektakl na Višnjiku. Za tu prigodu pozvali smo i goste, prijatelje sa kojima je Mladen surađivao u različitim projektima: Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miu Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka. Naravno, tu je Mladenov prateći band, grupa Romantic pojačana najboljim glazbenicima, a sve skupa uobličuje i vodi Damir Mihanović Ćubi.

Jedno je sigurno!!! Na Višnjiku još nije bilo ovakvog koncerta. Sa potpunim pravom najavljujemo: OVO ĆE ZAISTA BITI PRAVI SPEKTAKL !!!

Osigurali smo zvučnu i scensku vrhunsku opremu, posebne efekte i scenografiju, sve kako bi 15. veljače uživali u dobroj pjesmi i najboljoj atmosferi.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna za mjesto na parteru i 90 kuna na tribinama možete kupiti od četvrtka 17. siječnja u Turističko informativnom centru u gradu (ulica Jurja Barakovića 5) radnim danom od 9 do 13 i od 17 do 20 sati (subotom od 9 – 13 sati) i trgovini TISAK MEDIA (centar Supernova) i TISAK Kalelarga kao i u sustavu www.ticketshop.hr.
U prodaji je i VIP tribina po cijeni od 150 kuna.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaz u dvoranu je od 18:30. Dodajmo još kako se koncert održava oko Valentinova pa je to razlog više da planirate izlazak sa voljenom osobom upravo tamo gdje je najbolje – na velikoj fešti u povodu 40-te godišnjice uspješne karijere Mladena Grdovića.