• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Novosti

Naslovna > Novosti

Otvoren Dječji park u ŠC-u Višnjik

Novosti Višnjik / 15.01.2019.

 

Danas je Nada Murganić, ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, otvorila na šest tisuća četvornih metara novoizgrađen, uređen i suvremeno opremljen Dječji park u sklopu ŠC-a Višnjik.

-Veoma smo zadovoljni što su u programu Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike i ovakve mjere kojima potičemo i pomažemo uređenje i opremanje infrastrukture za naše najmlađe sugrađane. Ovaj Dječji park u sklopu ŠC-a Višnjik bit će mjesto na kojemu će najmlađi imati različite sadržaje dostupne u svaka doba. Cijeli je projekt osmišljen i ostvaren u izvrsnoj suradnji s Gradom Zadrom – rekla je, uz ostalo, ministrica Nada Murganić.
Kratki program jučerašnjega otvaranja održan je uz zanimljivu zvučnu kulisu, uz ciku, veselje i smijeh nekoliko desetaka najmlađih Zadrana, što je razveselilo ministricu Murganić.

-Evo, čujemo ih kako uživaju u ovom lijepom prostoru.
Inače, u ime ŠC-a Višnjik, sve nazočne pozdravio je Denis Karlović, direktor.

denis-karlovic-otvaranje-djecjeg-igralista-15-01-2019

-Pozdravljam poštovanu ministricu Nadu Murganić i sve njezine suradnike, gradonačelnika Zadra Branka Dukića i njegove suradnike, te sve ostale. ŠC Višnjik dnevno pohodi više od tri tisuće naših sugrađana u različitim programima i sadržajima sporta i rekreacije, a posebno smo obradovani što smo u izvrsnoj suradnji s Gradom Zadrom, te Ministarstvom demografije, obitelji, mladih i socijalne politike, podigli ovaj Dječji park koji su svi naši sugrađani pozdravili i prihvatili – rekao je Denis Karlović.

branko-dukic-otvaranje-djecjeg-igralista-15-01-2019

Branko Dukić, gradonačelnik, istaknuo je kako je Grad Zadar zahvalan Ministarstvu demografije, obitelji, mladih i socijalne politike na razumijevanju i novčanoj potpori u ostvarenju projekta

Dječjega parka, te dodao:

-Ovaj Dječji park sastavnica je ŠC-a Višnjik i namijenjen je djeci vrtićke dobi, našim najmlađim sugrađanima. On će ih značajno i kontinuirano poticati na različite aktivnosti i oblike zdravoga življenja i tako, uz ostalo, pridonijeti i kvaliteti njihova zdravlja.
Kako je bilo na otvaranju Dječjega parka, pogledajte u našoj fotogaleriji.