Rolalište – klizalište

Naslovna > Rolalište – klizalište

OBJEKT

U neposrednoj blizini zatvorenog bazena i dvorane podignuta je i uređena površina od 800 metara četvornih. Na njoj se mogu održavati različite sportske i rekreacijske aktivnosti, ali je primarno tijekom većega dijela godine namijenjena organiziranom rolanju i aktivnostima u „in line“ (jednorednom) hokeju na koturaljkama, te manjem dijelu godine klizanju na ledu ili hokeju na ledu za što se pripremi odgovarajuća podloga na 600 metara četvornih.

Cijela površina ima i rasvjetu što omogućuje svim zainteresiranima da svoje aktivnosti provode i u večernjim satima.
Športski centar Višnjik već niz godina tijekom zimskih mjeseci na rolalištu/klizalištu uspješno organizira i provodi, u suradnji s poslovnim partnerima, skup različitih sadržaja u sklopu Adventa. Veliko zanimanje građana svih dobi, ali i gostiju iz inozemstva, vlada za aktivnosti na ledu. Provode se svakodnevno slobodno klizanje, pojedinačno ili u skupinama, ali i obuka klizanja na ledu, te druge aktivnosti zabavnoga karaktera. Sastavni dio tih adventskih dana jesu i koncerti i drugi kulturni sadržaji, te izložbe knjiga i slično.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-zimski-park-doček-dječje-nove-godine-klizalište-djed-božićnjak-pokloni-djeca-klizanje-zadar-advent

Objekt rolališta/klizališta, kao sastavnica sklopa otvorenih terena u Športskom centru Višnjik, potaknuo je i omogućio i utemeljenje nekih novih sportskih i/ili rekreacijskih udruga i klubova. Tako već dosta vremena u Zadru djeluje Klub „in line“ hokeja Bura i on svoje aktivnosti, pa i neka natjecanja, provodi na Višnjiku.
Također, utemeljen je i Koturaljkaški klub Kotači sreće koji je u ŠC-u Višnjik počeo organizirano provoditi svoje aktivnosti i koji je omogućio, primarno Zadranima mlađe dobi, da se kontinuirano bave ovim zanimljivim sportom.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-rolalište-kup-kotači-sreće-role-koturaljkaško-natjecanje-foto-nenad-opačić

Objekt rolališta/klizališta dostupan je i drugim građanima, pojedincima ili skupinama i svi zainteresirani mogu se o radnom vremenu i drugim pojedinostima informirati na naznačeni broj mobifona, odnosno na navedenu adresu e-pošte.

šc-višnjik-sc-visnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-zatvoreno-plivalište-višnjik-bazen-kompleks-vanjskih-terena-dječje-igralište-atletski-stadion-trim-staza-mapa-info-plan-pano

Galerija

Info/kontakt

Telefon: +385 99 734 1920
E-mail: karla.stura@visnjik.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak: 07:00 – 23:00h
Utorak: 07:00 – 23:00h
Srijeda: 07:00 – 23:00h
Četvrtak: 07:00 – 23:00h
Petak: 07:00 – 23:00h
Subota: 07:00 – 23:00h
Nedjelja: 07:00 – 23:00h