• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Danas HT Premijer liga, 13. kolo: Zasvirati i Za bok zadjenuti!

Sportska događanja Višnjik / 24.01.2019.

U nastavku natjecanja u HT Premijer ligi danas (19 sati) će Zadar biti domaćin Zaboku. U prethodnih pet utakmica oba suparnika ostvarila su po četiri pobjede i po jedan (Zadar od Hermesa, Zabok od Splita) poraz. Ukupno, Zadar ima omjer 9 – 3, a Zabok 7 – 5. U trima porazima Zadra je i onaj upravo sa Zabokom (dok je trener još bio Aleš Pipan) iz listopada prošle godine kad je zadarska momčad uspjela u drugom poluvremenu primiti 64 (!) poena, bilo je 91:88.

-Dolazi nam suparnik od kojeg smo izgubili u prvom dijelu sezone. Doduše, ja tada nisam bio trener, ali kao da jesam. Danas ćemo nastojati unaprijediti svoju igru i pronaći dobar ritam. Na svom parketu trebamo pokazati autoritet prema suparniku koja je kvalitetan i ima dobru timsku igru, čvrstu obranu i rotaciju – govori Ante Nazor, trener Zadra.

Dodao je Ante Nazor da u postavi neće biti Planinića i Krajine koji još nisu spremni.

Ulaznice za ovu utakmicu prodavat će se na blagajni ŠC-a Višnjik od 10 sati do početka treće četvrtine, a cijene su 30 kuna za tribine, a 40 kuna za prsten, teleskop i press tribinu. Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona, u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje, objavila je PU zadarska.