• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Raspored sportskih događanja od četvrtka do nedjelje

Sportska događanja Višnjik / 31.01.2019.

Sportski vikend na Višnjiku ovoga puta ima uvertiru u četvrtak i petak, u četvrtak 31. siječnja u pomoćnoj dvorani broj 4 odigrati će se utakmica U13 županijske košarkaške lige u kojoj će se s početkom u 19:45 susresti KK Zadar i KK Sonik Puntamika.

U petak 1. veljače igraju se polufinalni susreti odbojkaške lige srednjih škola Zadarske županije za djevojke, a za mjesto u finalu snage će odmjeriti iz skupine A dvije gimnazije Jurja Barakovića i Franje Petrića, dok su skupinu B kao najbolje prošle gimnazijalke iz Vladimira Nazora te učenice Medicinske škole Ante Kuzmanića. Utakmice su na rasporedu u 13 i 14 sati u pomoćnoj dvorani 4.

U subotu su na rasporedu četiri košarkaške utakmice – u 12 sati u dvorani broj 3 odigrati će se susret Jedinstvene kadetske lige između Zadra i KK Bosco, u 12:15 u pomoćnoj dvorani 4 sastaju se KK Sveučilište u Zadru i KK Voštarnica u sklopu natjecanja U15 županijske košarkaške lige. U 14 i 30 sati u pomoćnoj dvorani 4 odigrati će se utakmica županijske kadetske lige između KK Voštarnica i KK ABC.

Sportski program u subotu zatvaraju košarkašice ŽKK Zadar II koje će u 2.B ženskoj košarkaškoj ligi ugostiti ŽKK Otočac. Utakmica se igra u dvorani broj 3 s početkom u 19 sati.

U nedjelju je od 10 sati u pomoćnoj dvorani 4 na rasporedu gradski derbi županijske odbojkaške lige u kojem se sastaju mlađe kadetkinje OK Zadar i OK Donat. Također u 10 sati, ali u pomoćnoj dvorani 3 na rasporedu je susret županijske lige mlađih kadeta između KK Zara i KK Sonik Puntamika.

Točno u podne u pomoćnoj dvorani broj 4 odigrati će se još jedna odbojkaška utakmica, a riječ je o susretu 1B odbojkaške lige između OK Zadar II i ŽOK Trogir.

U 16 sati odigrati će se još jedan susret Jedinstvene kadetske lige u kojem će kadeti Zadra ovog puta ugostiti svoje vršnjake iz Cibone. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3.

Posljednji susret dana je utakmica 15. kola Prve ženske košarkaške lige u kojoj Zadranke dočekuju ekipu Podravac Giganta. Utakmica je na rasporedu u 20 sati u dvorani broj 3.