• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

U subotu 2. vaterpolska Triglav liga: Zadrani domaćin Vojvodini

Sportska događanja Višnjik / 25.01.2019.

U subotu, 26. siječnja, 11. kolu ovoga natjecanja Zadar 1952 na bazenu na Višnjiku bit će domaćin novosadskoj Vojvodini.

-Naš je suparnik iz gornjega dijela ljestvice, mi smo u donjem i po tomu su Novosađani blagi favorit. No, mi smo u nizu utakmica, osim u prošloj s Primorjem u Rijeci, pokazali da možemo u najmanju ruku u igri biti ravnopravni momčadima poput Vojvodine, pa vjerujemo da ćemo i u ovoj utakmici demonstrirati dobar vaterpolo – kazao je Goran Jovančević, trener Zadra 1952.
Nastojanja Zadrana u ovoj sezoni usmjerena su prema ostvarenju plasmana u 2. vaterpolskoj Triglav ligi koji će im osigurati sudjelovanje u PH-e, među osam najboljih hrvatskih momčadi.

-U konkurenciji šest hrvatskih klubova u 2. vaterpolskoj Triglav ligi za takvo postignuće trebali bismo biti bolje plasirani od Medveščaka i Galeba. U završnom dijelu 2. Triglav lige čekat će nas pet utakmica, a za naš klub i za sve igrače i za momčad velika bi stvar bila da u Zadar dođu igrati najboljih hrvatski klubovi poput Juga ili Mladosti.

O utakmici s Vojvodinom ponešto su rekli i igrači Luka Lipej i Mate Čačić.

-Naše je da tijekom utakmice napravimo sve najbolje što možemo. Motiva uvijek ima – istaknuo je Lipej.

A Mate Čačić:

-Vojvodina ima nekoliko dobrih pojedinaca i svakako ćemo nastojati ograničiti njihov učinak, te zalaganjem i borbenošću protkati svoju igru i pokušati ostvariti što bolji rezultat.

Utakmica Zadar 1952 – Vojvodina počet će u 19,30 sati. Ulaz je slobodan.