• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Vaterpolska 2. Triglav liga, 9. kolo – Kotorani gosti na Višnjiku

Sportska događanja Višnjik / 08.02.2019.

U završnom dijelu ovoga natjecanja Zadar 1952 imat će pet utakmica u doigravanju klubova iz donjega dijela ljestvice. Raspored im u goste u prvom kolu dovodi Cattaro.

-Čeka nas pet utakmica u kojima želimo ostvariti što više bodova, prikazati što bolju igru. Relativno smo mladi i svoju energiju trebamo dobro iskoristiti. Zato ćemo protiv Kotorana cijelu utakmicu igrati sa što izraženijim intenzitetom, usmjeriti vodu na svoj mlin – kazao je Marko Slade, prvi vratar.

Drugi trener Ivo Radetić (prvi, Goran Jovančević, bio je jučer spriječen) istaknuo je da momčad Zadra 1952 u predstojeće doigravanje ulazi spremna, te da klub od pet utakmica očekuje precizan odgovor na nekoliko pitanja.

-Uz ostalo i koliko je momčad u trećoj sezoni regionalne lige sazrela da može dobiti one utakmice koje dobiti treba. To će ukazati i na to koliko je momčad u cjelini napredovala. Realno je da ćemo sa suparnicima koji su nam u doigravanju „po mjeri“ ići na pobjedu, osim možda u Valjevu . Nadalje, rezultatski bismo htjeli ostvariti plasman bolji od Galeba i Medveščaka jer bismo tako ušli u hrvatsko prvenstvo gdje bi nam, po svemu sudeći, prvi suparnik bila velika Mladost i to na Višnjiku. U tom bismo natjecanju, što je realno, igrali za plasman od petog do osmog mjesta – zaključio je Radetić.

Utakmica Zadar 1952 – Cattaro počet će u subotu u 18 sati. Ulaz je slobodan.