• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Vikend na Višnjiku – raspored događanja od petka do nedjelje

Sportska događanja Višnjik / 25.01.2019.

Sportski vikend na Višnjiku počet će ranije jer danas je na rasporedu zadnje i odlučujuće 5. kolo grupe A košarkaške lige srednjih škola Zadarske županije nakon kojega će se znati svi sudionici polufinala koje se igra u utorak 29. siječnja. Današnji susreti igraju se u pomoćnoj dvorani 3, a sastaju se Gimnazija Franje Petrića i Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola stanka Ožanića u 12 sati, Klasična gimnazija i HTUŠ u 13 sati i Medicinska i Pomorska škola u 14 sati.

Raspored sportskih događanja u subotu otvaraju kadeti utakmicom međužupanijske lige u kojoj se sastaju KK ABC i KK DOŠK. Susret počinje u 10 sati i 20 minuta u pomoćnoj dvorani 2. U pomoćnoj dvorani 3 u 10 i 30 odigrati će se prijateljska utakmica djevojčica između ŠK Zadar i ŠK Murter.

Točno u 12 sati na rasporedu je ogled U13 županijske košarkaške lige u kojem će snage odmjeriti ŠK Zadar i ŠK Pakoštane. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 4.

U 16 sati u pomoćnoj dvorani broj 2 odigrati će se prijateljska malonogometna utakmica između ekipe Otočki bataljun i Ministarstva branitelja.

U subotu će se na bazenu Zatvorenog plivališta s početkom u 19:30 odigrati vaterpolo susret 11. kola A2 Triglav lige između VK Zadar 1952 i VK Vojvodina.

Nedjelja u 9 sati rezervirana je za još jednu utakmicu U13 županijske košarkaške lige između KK Voštarnica i KK Zara koja će se odigrati u pomoćnoj dvorani 3. U istoj dvorani, ali s početkom u 11 sati sastaju se KK Zara i KK ABC u sklopu natjecanja županijske lige mlađih kadeta.

U nedjelju se od 18:30 na Zatvorenom plivalištu održava 4. kolo Donat kupa, natjecanja u ligi daljinskog plivanja.

Sportski program za ovaj vikend zatvaraju košarkaši Zadra i Krke koji će se sastati u 17. kolu ABA lige s početkom u 19 sati.