• info@visnjik.hr
  • + 385 023 494 860

Teniski centar

Naslovna > Teniski centar

OBJEKT

U neposrednoj blizini zatvorenog bazenskog plivališta u 2018. podignut je teniski centar. U prvoj fazi sagrađeno je sedam zemljanih terena od kojih je na glavnom održan meč polufinala Davisova kupa (rujan 2018., Hrvatska – SAD 3:2) koji je u tri dana okupio 20 tisuća gledatelja. U drugoj fazi bit će podignuta još tri terena koji će imati tvrdu podlogu, te drugi potrebni sadržaji. Tako će ovaj teniski centar i veličinom i kvalitetom ponude (dodatno i sa Zadrom kao privlačnim destinacijom u sredini hrvatske obale Jadrana, s dobrim cestovnim, morskim i zrakoplovnim vezama i izvrsnom mikroklimom) dugoročno biti odredište mnogih tenisača različitih kategorija i dobi, od početnika do profesionalaca, te brojnih rekreativaca. U poslovnoj suradnji s Hrvatskim teniskim savezom zadarski teniski centar ŠC-a Višnjik bit će i jedan od najvažnijih nacionalnih teniskih centara.

Svih deset terena po završetku radova bit će pod odgovarajućom rasvjetom. O otvaranju teniskoga centra ŠC Višnjik izvijestit će svekoliku javnost na vrijeme.


Galerija

Info

Tenski centar je još u izgradnji i opremanju. Po završetku radova javnost će biti informirana o svim pojedinostima, kontaktnim brojevima i e-mailovima za dogovor i rezervaciju termina.