Univerzalna sportska škola

Naslovna > Univerzalna sportska škola

Univerzalna sportska škola

Športski centar Višnjik u svojoj ponudi ima i organizaciju i provođenje univerzalne sportske za djecu predškolske i rane školske dobi (od 4 do 9 godina).
Ovaj će se program realizirati na terenima cijeloga športskoga centra, u optimalnim infrastrukturnim uvjetima, te pod nadzorom stručnjaka, kineziologa. Za program, koji predviđa rad triput tjedno u odgovarajućim terminima u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, osigurana je potrebna oprema (loptice, vijače, kolutovi…) da bi svaki dio programa bio svrhovit i djelotvoran u općem cilju poticanja višestranoga psihosomatskoga razvoja djece, razvoja zdravstvene kulture sa svrhom čuvanja i unapređenja vlastitoga zdravlja i zdravlja okoline, zadovoljenja dječje potrebe za kretanjem, to jest vježbanjem temeljem čega će se stvoriti čvrsta trajna navika zdravog načina življenja.

Program će, uz ostalo, omogućiti zadovoljenje dječje potrebe za igrom, usvajanje i usavršavanje motoričkih znanja, podizanje motoričkih dostignuća, a program kao takav utjecat će na podizanje i razvitak moralnih obilježja u djece i njihovih radnih navika, na razvoj i održavanja samodiscipline, samostalnosti u radu, te pomaganju drugima i u poštovanju pravila igre.

Cijena programa univerzalne sportske škole iznosi 30 € mjesečno, u slučaju dvoje djece (braća i sestre) cijena za oboje je 40 € , a svi zainteresirani mogu se javiti na:

Mobitel: 098/922 79 26

E-mail: sportska.skola@visnjik.hr

Dođite! Igrajte se! Zabavljajte se! Družite se!

Galerija

Info:

Telefon: +385 98 922 79 26
E-mail: sportska.skola@visnjik.hr


Upisnica – Univerzalna sportska škola