Glazbena događanja

Naslovna > Glazbena događanja

Dino Merlin ponovo stiže u Zadar! – 15. listopada u dvorani Krešimir Ćosic u ŠC Višnjik

Glazbena događanja Višnjik / 29.08.2022.

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Europe, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, na veliku radost mnogobrojne publike ponovo stiže u Zadar, a ulaznice možete kupiti online preko sustava Eventim! Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizuelni dojam show-a upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim muzičkim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Ovaj umjetnik je svoj prvi koncert u Zadru održao 2018. godine kada je do posljednjeg mjesta napunio zadarsku dvoranu “Krešimir Ćosić” u okviru rekordne svjetske turneje “Hotel Nacional”, a više od dva sata deset tisuća posjetitelja uglas je pjevalo pjesme iz njegovog bogatog glazbenog opusa. Dina su gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis.

– Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u svojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu – kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon svog prvog koncerta u ovom gradu.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, koja uspješno traje više od trideset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova (“Mi”, “Dođi”, “Jedan dan, jedna noć”, “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u Zadru ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje. Pridružite nam se 15.10. u Dvorani Krešimir Ćosić na još jednom nezaboravnom koncertu muzičkog čarobnjaka Dine Merlina!

Ulaznice za koncert možete kupiti OVDJE!