Park i poligon za pse

Naslovna > Park i poligon za pse

OBJEKT

Na površini od dvije tisuće i 400 metara četvornih, na istočnoj strani kompleksa ŠC-a Višnjik, uz Splitsku ulicu, odvojen ogradnim zidom od biciklističke staze i pješačkoga nogostupa u toj ulici podignut je, uređen i opremljen odgovarajućim spravama na poligonu (prepreke, stupići, tuneli, rampe i slično) park za pse, kućne ljubimce.

Ta je površina, zbog zaštite sigurnosti svih posjetitelja, a napose djece s obližnjega dječjega parka, te korisnika trim staze, na odgovarajući način ograđena na svojoj zapadnoj strani koja graniči s trim stazom i dječjim igralištem.

Ovaj sadržaj u sklopu ŠC-a Višnjik podignut je i uređen u suradnji s Gradom Zadrom da bismo svojim posjetiteljima/korisnicima koji imaju pse, osigurali i omogućili odgovarajući i siguran prostor za njihove kućne ljubimce i njihove različite aktivnosti i potrebe.

Molimo sve vlasnike kućnih ljubimaca da se pridržavaju uobičajenih postupaka redovitog održavanja čistoće cijele površine čime se otklanja mogućnost neželjenih posljedica.

Galerija