Usluge ŠC Višnjik

Naslovna > Usluge ŠC Višnjik

Proslava rođendana

Zatvoreno bazensko plivalište Višnjik za vas organizira proslave dječjih rođendana! Rođendanske proslave održavaju se u prigodno uređenom prostoru u kojem su djeci osigurani piće i grickalice. Za cjelokupni program proslave odgovoran je animator. On će dočekati djecu, upoznati ih s kućnim redom i otpratiti do svlačionica. Na bazenu će biti postavljeni golovi za mini vaterpolo, organizirane štafete i ostale igre u vodi, osigurani će biti i rekviziti, a sve će se održavati pod vođenjem i nadzorom animatora. On je, ujedno, osim za sigurnost i poštivanje kućnog reda, zadužen i za organiziranje igara, te će voditi čitav program proslave rođendana.
Cijene:

  • 113 € – paket za skupinu do 15 djece, a svako sljedeće dijete 6,50 € (proslava u Zatvorenom plivalištu) uključuje: igre na bazenu, animaciju, piće i grickalice, pozivnice i fotografije s rođendana na cd-u.

Za više informacija i detalja možete se obratiti na telefon 494 – 866 ili osobno na recepciji plivališta.
Sve zainteresirane za proslave rođendana molimo da se zbog velikog interesa najave na vrijeme!!!

Telefon: +385 23 494 866
E-mail: recepcija.bazen@visnjik.hr

 

Sport i rekreacija

Za sve oblike sportskih aktivnosti, te rekreacijske sadržaje, ŠC Višnjik svim zainteresiranim udrugama, klubovima, savezima i drugim subjektima, te pojedincima i skupinama, na raspolaganju za suradnju cijelu je godinu. U svim zatvorenim prostorima (velika dvorana s četiri male, pomoćne i ostalim sadržajima; bazensko zatvoreno plivalište sa skakaonicom; suvremena gimnastička dvorana; dvorane za boks i judo) postavljena je odgovarajuća oprema koju mogu rabiti sportaši svih dobi i kategorija, te svi rekreativci. Također, kompleks otvorenih terena te pripadajućih sadržaja pod rasvjetom, omogućuje svima da ostvare sve svoje planove i programe, u svako doba dana i tijekom svih 12 mjeseci u godini. Uređenjem i opremanjem dječjega parka osigurani su vrhunski uvjeti i za naše sugrađane predškolske i dječje dobi, a svi koji kao kućne ljubimce imaju pse imat će mogućnost zabavu i igru osigurati im na suvremenom uređenom poligonu.
Stručno osoblje ŠC-a Višnjik za cijeli dijapazon sporta i rekreacije uvijek je na raspolaganju zainteresiranima za razgovor, dogovor i ugovaranje termina i svih drugih pojedinosti.

 

Eventi

U cijelom prostoru ŠC-a Višnjik moguće je uspješno organizirati (i višednevne) sajmove, skupove stručne i/ili znanstvene naravi, seminare, kongrese, simpozije, predavanja i slično. Također, svekolika infrastruktura u ŠC-u Višnjik omogućuje i veoma visoku razinu održavanja estradnih i drugih javnih priredaba, poput solističkih ili skupnih koncerata, baleta i mjuzikala, a moguća je i kvalitetna provedba različitih zabavnih sadržaja, poput društvenih igara, te organiziranih okupljanja privatne naravi (proslave obiteljskih jubileja, vjenčanja i slično) u svako doba godine.

 

Hrana i piće

Za sva događanja bilo koje naravi u ŠC-u Višnjik svim svojim korisnicima i poslovnim partnerima u dobroj vjeri preporučit ćemo kvalitetne i pouzdane dobavljače za cjelokupni catering. ŠC Višnjik je uvijek pripravan ostvariti sve što je moguće glede najbolje ponude hrane i pića na najveće zadovoljstvo svih svojih korisnika i poslovnih partnera.

 

Transport

Zadar je prometno povezan s ostatkom Republike Hrvatske, Europom i svijetom na kvalitetan način, autocestom, zrakoplovnim vezama i pomorskim prometom. Za one svoje korisnike ili poslovne partnere koji nisu domicilni ili koji u ŠC-u Višnjik organiziraju neki događaj čiji će sudionici biti i pojedinci ili skupine izvan Zadra ili inozemstva, u mogućnosti smo najtoplije preporučiti (i/ili posredovati pri dogovoru) one subjekte koji će pružiti široki raspon vrhunskih transportnih usluga u svakom trenutku i prema svačijim potrebama.

 

Smještaj

ŠC Višnjik već je niz godina u poslovnom partnerskom odnosu s renomiranim hotelijerima i drugim subjektima iz toga sektora. Ta uspješna suradnja izvrsna je platforma koja nam omogućuje da svima koji će na bilo koji način pribivati u ŠC-u Višnjik, tijekom cijele godine, preporučimo odgovarajući smještaj, ali i da posredujemo u osiguranju smještaja pri čemu će korisnici ili poslovni partneri dobiti veoma prihvatljivu cijenu bez obzira na odabranu vrstu i kategoriju smještaja.