Glazbena događanja

Naslovna > Glazbena događanja

ROCK THE OPERA – Zagrebačka filharmonija i Dino Jelusić na Višnjiku!

Glazbena događanja Višnjik / 29.11.2021.

Projekt Rock the opera iza sebe niže uspjehe i brojne rasprodane dvorane diljem Europe. Nakon koncerta koncem listopada u Zagrebu, glazbeni spektakl Rock the Opera ponovo stiže u Hrvatsku, a u Zadru će se održati šesti veljače 2022.
Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent.
Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao i u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, Rock the Opera vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će odrediti Nacionalni stožer civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Svoje kupce ćemo pravodobno informirati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

ULAZNICE U SUSTAVU: EVENTIM.HR, ULAZNICE.HR I ADRIATICKETS.