Novosti

Naslovna > Novosti

Sporazum o suradnji ŠC-a Višnjik, HOS-a i Grada Zadra

Novosti Višnjik / 05.02.2024.

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića u Športskom centru Višnjik u ponedjeljak, 5. veljače 2024. upriličeno je potpisivanje Sporazuma o suradnji između Grada Zadra, Hrvatskoga odbojkaškoga saveza (HOS) i ŠC- a Višnjik.
– Mi još od 2018. izvrsno surađujemo, osjećamo se izvrsno u Zadru jer u Hrvatskoj nema boljih uvjeta od Višnjika za sve aktivnosti koje HOS ovdje provodi za sve što nama treba. Ovaj novi sprazum o partnerstvu učvrstit će suradnju, a iskreno se nadamo da ćemo uspjeti u kandidaturi za muško seniorsko EP 2028. baš u Zadru – kazao je, uz ostalo, Frane Žanić, predsjednik HOS-a.

U ime ŠC-a Višnjik Denis Karlović, direktor, rekao je:
– Čast nam je i zadovoljstvo što nam je i HOS partner i što je i HOS veoma zadovoljan. Ova je dvorana i odbojkašima dom, a nama to znači i povećanje prihodi, ali i afirmaciju, kao i afirmaciju Zadra. U sljedeće četiri godine učvrstit ćemo suradnju, a uopćeno rečeno, potvrdilo se da je ulaganje Grada Zadra u sportsku i u rekreacijsku infrastrukturu nadasve značajno s mnogih aspekata. Radujemo se budućim velikim odbojkaškim natjecanjima i drugim aktivnostima HOS-a.

Branko Dukić, zadarski gradonačelnik, kazao je:
– Hvala HOS- u na dosadašnjoj suradnji, a pohvale Denisu Karloviću kao direktoru Višnjika na dugogodišnjem uspješnom radu. Višnjik je postao stjecište različitih velikih događanja i radosni smo što je ovaj kompleks pravi potez Grada Zadra koji omogućuje snažnu promociju. Nastavit ćemo raditi na razvoju Višnjika i čekamo deblokadu proračuna da bismo mogli početi ostvarivati projekte otvorenog olimpijskog bazena sa skakaonicom, polivalentne dvorane i dvorane za stolni tenis, kao i drugih sadržaja.