Novosti

Naslovna > Novosti

VAŽNO! – Obavijest o režimu prometa i parkiranja na Višnjiku

Novosti Višnjik / 21.03.2023.

Športski centar Višnjik informira sve svoje korisnike i posjetitelje, sve koji će sljedećih dana doći na neka od događanja u kompleksu športskoga centra, te cjelokupnu javnost, o sljedećem:

– Posjetitelji i gosti Zadarskoga vinskoga festivala (24. i 25. ožujka 2023.) moći će svoja vozila parkirati na parkiralištima na koja se ulazi iz Ulice Domovinskoga rata i iz Splitske ulice, te Ulice dr Edvina Androvića.

parking-parkiraliste-zatvoreno-obavijest-mapa-plan

– Također, svi koji će doći na košarkaške utakmice Zadar – Igokea (24. ožujka) i Zadar – Šibenka (26. ožujka) moći će svoja vozila parkirati na parkiralištima na koja se ulazi iz Ulice Domovinskoga rata i iz Splitske ulice, te Ulice dr Edvina Androvića.

– Zbog pripreme površine i održavanja automobilističke priredbe Nagrada Grada Zadra (26. ožujka) veliko sjeverno parkiralište bit će zatvoreno od petka, 24. ožujka 2023. u 00 sati do ponedjeljka, 27. ožujka 2023. u 00 sati. Molimo sugrađane da se u navedenom intervalu koriste drugim parkirališnim površinama. U nedjelju, 26. ožujka 2023. Ulica dr Slavka Perovića bit će zatvorena za javni promet od šest sati do 22 sata.