Ostala događanja

Naslovna > Ostala događanja

POSLJEDNJA VEČERNJA – Profesor, Antimon, Aljoša, Denis i Blaž na Višnjiku!

Ostala događanja Višnjik / 14.03.2023.

Željko Pervan, Zlatan Zuhrić Zuhra, Damir Folnegović, Mladen Horvat i Ahmed El Rahim u ulogama junaka Večernje škole nastavljaju obarati rekorde gledanosti s predstavom Posljednja Večernja koja će u četvrtak, 16. ožujka u 20 sati (ulazak publike od 19 sati) biti izvedena u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.

Petnaest dugih godina je prošlo otkako je Željko Pervan sa svojim učenicima dijelio učionicu, a po rasprodanim dvoranama na ovoj oproštajnoj turneji ponajbolje se vidi koliko su publici nedostajali.
– Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije… – ističe Željko Pervan ususret dolasku u Zadar.

Iako se radi o istoj predstavi koja će u sljedeća dva mjeseca obići gotovo cijelu Hrvatsku, u svakome gradu publiku čekaju iznenađenja i skečevi koji se dotiču specifičnosti svakog dijela Hrvatske u koji predstava dolazi. A što su nam dečki pripremili za Dalmaciju, doznat ćemo već u četvrtak tijekom zadarske izvedbe. Inače, nekoliko dana nakon Zadra, 19. ožujka, Posljednja Večernja će zaigrati i u Splitu u dvorani na Gripama.
– Duhovit se ne može postati, a ni prestati biti duhovit! – tvrdi Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj Posljednjoj Večernjoj možda i duhovitiji nego ikada do sada!

Za izvedbu Posljednje Večernje u Zadru preostao je još samo ograničen broj ulaznica u pretprodaji, a mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr, te na prodajnim mjestima: Petrol BP Zadar Jadranska, Ul. 84. Gardijske Brigade HV bojne Termiti, Petrol BP Zadar, Ante Starčevića b.b, Petrol BP Zadar III, Ul. Hrvatskog Sabora, Exclusive Change mjenjačnice: ZD City Galleria, Kaufland, Kaufland 2, Interspar, Supernova, Tisak Media Zadar Supernova, Combo Music Shop, Vladka Mačeka 3.