Ostala događanja

Naslovna > Ostala događanja

ZVUČNI PIKADO – Na Višnjiku humanitarni turnir zadarskog Lions Cluba

Ostala događanja Višnjik / 16.03.2023.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, u VIP salonu, u subotu, 18. ožujka 2023. održat će se humanitarni turnir u zvučnom pikadu. Turnir je sastavni dio akcije zadarskoga Lions Cluba čiji članovi i podupiratelji sustavno prikupljaju novac za nabavku zvučnoga pikada u korist Sportske udruge slijepih i slabovidnih osoba Donat.

– Jedan dio novca prikupljen je na Božićnom balu u prosincu 2022., dok ostatak želimo osigurati na natjecanju u subotu, 18. ožujka 2023. na Višnjiku. Zahvaljujemo svima koji će na bilo koji način pridonijeti da se prikupi potreban novac, te ŠC-u Višnjik i direktoru Denisu Karloviću na razumijevanju i na suradnji u organizaciji ovoga turnira – kaže Davorka Mezić, predsjednica Lions Cluba Zadar.

Kotizacija za sudionike turnira bit će pet eura, a istodobno će biti moguće i priložiti donaciju čime će se i prikupiti određena svota i na taj način pomoći da ova humanitarna akcija bude uspješno dovršena. Lions Club Zadar i Sportska udruga slijepih i slabovidnih osoba Donat, čije članstvo ostvaruje značajna postignuća na natjecanjima, pozivaju sve ljude dobre volje i žele svima dobrodošlicu na Višnjik.

Turnir u zvučnom pikadu počet će u 10, 30 sati.