Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Bihaćke badmintonašice posjetile Badminton Zadar na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 05.11.2019.

Badminton Zadar, klub koji nekoliko godina okuplja badmintonske entuzijaste u Zadru i djeluje u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, uspostavio je suradnju s Univerzalnom sportskom školom Tempo iz Bihaća.

– U našem planu i programu je i popularizacija i širenje badmintona kao veoma zanimljive, atraktivne igre, pa smo uspostavili suradnju s USŠ-om Tempo iz Bihaća, iz BiH. Moj kolega Dino Zahirović, koji radi u toj školi, na ogledni trening i na druženje doveo je skupinu svojih polaznica. Bilo nam je svima zanimljivo. Osim što smo djevojčicama iz Bihaća pokazali neke elemente badmintonske igre, djeca su se družila i vjerujem da ćemo i u budućnosti dobro surađivati. Ideja našega kluba, Badminton Zadar, jest da i u Zadru i u njegovoj okolici potaknemo što više mladih da se uključe u badminton i da u dogledno vrijeme možemo imati i svoje natjecanje – kazao je Arundeep Singh, igrač i trener.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-badminton-zadar-arun-singh-bihać-univerzalna-škola-sporta-tempo-druženje-trening

 

Iz Bihaća su u Zadar na ogledni badmintonski trening s trenerom Dinom Zahirovićem došle Medžida Jusić, Ajša Kardašević, Amna Koričić, Nadija Zed, Lamija Vojić i Eiman Sabljaković.

– Zahvaljujemo svom domaćinu Arunu i njegovim kolegama iz kluba na gostoprimstvu. Oduševljeni smo Športskim centrom Višnjik, kao i Zadrom, a siguran sam da ćemo i ubuduće dolaziti – kazao je Dino Zahirović.

Kako je bilo na zajedničkom treningu Badmintona Zadar i Tempa iz Bihaća, pogledajte ovdje.