Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Cijeli Višnjik za mališane u univerzalnoj sportskoj školi

Planet Višnjik Višnjik / 03.03.2020.

Tridesetak polaznika Univerzalne sportske škole, koju je prije nekoliko mjeseci osmislio i počeo provoditi ŠC Višnjik, triput tjedno (ujutro i/ili poslijepodne) prolazi različite zanimljive programe.
– ŠC Višnjik u svom programu ima i univerzalnu sportsku školu. Primarni je njezin cilj omogućiti našim sugrađanima mlađe dobi kontinuirano i kvalitetno bavljenje fizičkim aktivnostima pri čemu je, uz ostalo, bitna i socijalna dimenzija. Osmišljen je opsežan program i s djecom rade troje trenera – kaže Dino Kevrić, koordinator.

Mali polaznici i njihovi roditelji iskazali su zadovoljstvo dosadašnjim tijekom i programskim sadržajima.
– Višnjik je za ovaj projekt stavio svekoliku infrastrukturu na raspolaganje. To znači da djeca u danom trenutku rade u dvoranama, na bazenu i na otvorenim terenima u što smo bili uvrstili i klizalište. Tako će do kraja svibnja naši polaznici „proći“ cijeli Višnjik pri čemu će se, uz ostalo, upoznati s osnovama mnogih sportskih igara i baviti se nizom zanimljivih drugih oblika fizičkih aktivnosti.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik sportski-centar zadar dvorana-krešimir-ćosić-sport-univerzalna-sportska-škola-trening-upis-upisi-u-tijeku-djeca

Univerzalna sportska škola u ŠC-u Višnjik osmišljava plan i program za kontinuirano djelovanje.
– Roditelji se zanimaju za to kad ćemo ujesen početi i slično. Na raspolaganju smo za sva pitanja i za suradnju – kaže Dino Kevrić.
Sve informacije o univerzalnoj sportskoj školi u ŠC-u Višnjik mogu se dobiti na mobifon 098/922 79 26 ili na e-adresu: sportska.skola@visnjik.hr

Kako je bilo prilikom posjeta jednom treningu univerzalne sportske škole, pogledajte u galeriji.