Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – F4 SEHA lige na Višnjiku: Veszprem treći put slavodobitnik!

Planet Višnjik Višnjik / 07.09.2020.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku završen je Final Four SEHA lige, rukometnoga natjecanja koje je u Europi doseglo veoma zavidnu razinu. Treći put od utemeljenja lige mađarski je Veszprem osvojio prvo mjesto i to posve zasluženo jer je na turniru u dvije utakmice pokazao najbolji rukomet.
U finalu je Veszprem pobijedio Vardar 35:27 (15:12) a na utakmici se već u ranoj fazi dalo zamijetiti da je skopska momčad u odnosu na suparnika u sportskoj formi barem tri koplja slabija, a o općoj kvaliteti da se i ne govori jer Veszprem ima izvrsnu kompoziciju i sjajnu konfiguraciju za modernu rukometnu igru.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-dvorana-krešimir-ćosić-zadar-sport-rukomet-handball-seha-liga-najava-final-4-seha-gazprom-league-experience-handball

U utakmici za treće mjesto Meškov je pobijedio PPD Zagreb 29:24 (14:12) potpuno zasluženo jer hrvatski prvak ni ovom prilikom, kao ni u polufinalu, nije mogao naći samoga sebe.
Završnica SEHA lige sjajno je organizirana i izvrsno realizirana s nizom popratnih sadržaja u dvorani u kojoj je, slijedom epidemioloških prilika, bilo u dva dana svega nekoliko stotina gledatelja. No, izravni televizijski prijenos u 13 zemalja ipak je ljubiteljima rukometa i sporta, pa i drugima, donio nekoliko sati „živoga rukometa“ iz Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-dvorana-krešimir-ćosić-zadar-sport-rukomet-handball-seha-liga-najava-final-4-seha-gazprom-league-experience-handball

Kako je bilo na završnici, pogledajte u galeriji.