Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Na Višnjiku održan atletski miting Zadar EAP 2021.

Planet Višnjik Višnjik / 24.09.2021.

U Športskom centru Višnjik, na atletskom stadionu, u sklopu Europskoga tjedna sporta održan je međunarodni atletski miting Zadar EAP 2021. Natjecanje je okupilo oko 100 sudionika iz Hrvatske i inozemstva (Slovenije, BiH, Nizozemske, Mađarske, Belgije…) u nizu različitih disciplina.

Izaslanica Branka Dukića, zadarskoga gradonačelnika, Snježana Jurinić pozdravila je nazočne i poželjela im puno uspjeha, a Ivan Veštić, predsjednik Hrvatskoga atletskoga saveza istaknuo je, uz ostalo, da je zadarski miting značajan događaj koji potvrđuje i značenje i popularnost atletike.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-eap-atletika-atletski-miting-sport-sportphoto-hrvatska-croatia-athletics

Gledatelji na tribinama, inače, mogli su vidjeti niz zanimljivih utrka, potom i nadmetanje troskokašica koje je predvodila Zadranka Paola Borović, pa skok uvis, nadmetanje veterana, a srdačno je pozdravljen i Stipe Žunić, Zadranin koji je nedavno završio uspješnu atletsku karijeru (koplje, kugla) te se posvetio trenerskom zvanju.

Kako je bilo na natjecanju, pogledajte u galeriji.

Rezultate i plasmane po disciplinama možete pogledati ovdje