Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Na Višnjiku otvorena dvodnevna Infobip Shift konferencija!

Planet Višnjik Višnjik / 07.09.2021.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u utorak, 7. rujna 2021. otvorena je dvodnevna Infobip Shift konferencija, festival tehnologije, u svom 10. izdanju. Na otvaranju su govorili Ivan Burazin i Izabel Jelenić iz Infobipa.
Infobip Shift konferencija veliki je skup razvojnih programera koji će se odvijati na pet pozornica – na tri glavne, u jednoj radionici i jednoj pod nazivom Startup Tribe gdje će biti predstavljeni neke ideje i proizvodi.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-infobip-shift-konferencija-sajam-najava

Niz je različitih sadržaja na dvodnevnom skupu. Brojnim posjetiteljima iz Hrvatske i inozemstva govorit će oko 60 vrhunskih, svjetski poznatih govornika, među kojima i oni iz Microsofta, Google-a, Adobea i drugih. Posjetitelji će se moći i družiti i održati sastanke u ugodnom ambijentu u dvorani ili u njezinoj neposrednoj blizini.
Tvrtka Infobip, inače, na šest kontinenata ima oko tri tisuće i 200 zaposlenih, brojne vrhunske i etablirane razvojne programere i na svoj način daje značajan doprinos sektoru IT-a.
Na Infobip Shift konferenciji u Zadru 7. i 8. rujna 2021. organizator očekuje nekoliko tisuća posjetitelja.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-infobip-shift-konferencija-sajam-najava

Otvaranju Infobip Shift konferencije u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku pribivao je i gradonačelnik Zadra Branko Dukić sa svojim suradnicima.
Kako je bilo na otvaranju Infobip Shift konferencije, pogledajte u galeriji.