Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Nova UTR-ova teniska sezona na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 02.03.2023.

Dugogodišnja suradnja Športskoga centra Višnjik, Teniskoga kluba Zadar 08 i Universal Tennis Ratinga (UTR) nastavljena je i u kalendarskoj 2023. Na teniskom kompleksu u Višnjiku bit će održan niz profesionalnih međunarodnih turnira u ženskoj i u muškoj konkurenciji.
-Raduje nas nastavak suradnje s UTR-om koji širom svijeta organizira profesionalne turnire za brojne igračice i za igrače. ŠC Višnjik u partnerstvu s Teniskom klubom Zadar 08 svake godine uspješno organizira i provede niz domaćih i međunarodnih turnira na zemljanoj i na tvrdoj podlozi i tako doprinosi širenju i popularizaciji teniske igre, ali i daljoj afirmaciji Zadra kao atraktivnoga odredišta, posebno u segmentu sportskoga turizma – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

šc-višnjik-sportski-centar-tenis-turnir-utr-pro-tennis-tour-europe-zadar-turnir-teniski-centar

Prvi ovogodišnji turnir na Višnjiku okupio je po 20 igračica i igrača, a u objema konkurencijama nagradni je fond po 25 tisuća američkih dolara. U konkurenciji igračica nastupa i Chiara Jerolimov, članica TK- a Zadar 08. U prvom je kolu ona pobijedila Zagrepčanku Nou Krznarić 6:0 i 6:2, a u drugom izgubila od Rumunjke Andree Craciun 6:7 i 5:7.
Zadnji dan turnira bit će u nedjelju, 5. ožujka 2023. kad će biti poznati pobjednici u objema konkurencijama.

Kako je bilo na mečevima u ženskoj i u muškoj konkurenciji, pogledajte u galeriji.