Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – U Veselom šatoru humanitarci, koncerti, radionice…

Planet Višnjik Višnjik / 22.12.2022.

Bogati program Zimskoga parka ’22./’23. u Športskom centru Višnjik nastavljen je nizom zbivanja u Veselom šatoru.
U srijedu, 21. prosinca 2022. održana je zanimljiva glazbena radionica za polaznike DV-a Radost, PO Višnjik II, a u poslijepodnevnim satima svoj su program imali učenici i nastavnici iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole u Zadru.

Volonterska školska likovna radionica Pinel i školski glazbeni sastav pripremili su svoje programe pod nazivom Božićna zvijezda i pjesma za velike i za male.
Riječ je bila o humanitarnim aktivnostima u sklopu akcije za Odjel pedijatrije u Općoj bolnici Zadar.

Prethodno su u Veselom šatoru bili održani i programi Udruge rekreativac za polaznike osnovnih škola i kviza Advent znanja by Edukido, te program Malac genijalac Zadar.

U petak, 23. prosinca 2022. u Veselom šatoru od 17, 30 sati najmlađi će se moći družiti s Djedom Božićnjakom, a svoje programe najavili su Udruga Cukrići, KUD Dobropoljana, Udruga odgajatelja Maraške, GU Libreto i plesna skupina IN-flux.

Zbivanja i sadržaji u Zimskom parku ’22./’23. održavaju se uz sponzorstvo i potporu partnera i poslovnih suradnika ŠC-a Višnjik: Cromarisa, Hoću knjigu, Calimera, Ambienta, Studija Jolas, Spektra, Stakla Dalmacija, Outleta Zadar, Dentala Kolega.

Kako je bilo u Veselom šatoru u srijedu, 21. prosinca 2022., pogledajte u galeriji.