Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Višnjikova Univerzalna sportska škola

Planet Višnjik Višnjik / 08.06.2021.

Krajem lipnja završit će, drugu godinu uzastopce, Višnjikova Univerzalna sportska škola. Od njezina utemeljenja i početka djelovanja pod geslom Dođite, zabavljajte se, družite se! obiman plan i program, prilagođen djeci između četiri i devet godina, prošlo je stotinjak polaznika.
– Ova druga godina djelovanja Univerzalne sportske škole završit će zadnjim danom mjeseca lipnja. Svim poteškoćama unatoč, a poteškoće su proizlazile iz posljedica pojave koronavirusa, plan i program ostvaren je u svoj svojoj punini i zato smo i prezadovoljni jer su prezadovoljni i polaznici i njihovi roditelji – kaže Dino Kevrić, koordinator Univerzalne sportske škole.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-sport-univerzalna-sportska-škola-za-djecu-trening-djeca-zabava

U skladu s danim okolnostima plan i program ostvarivan je dijelom u zatvorenim prostorima, dijelom na otvorenim terenima.
– ŠC Višnjik ima izvrsnu sportsku i rekreacijsku infrastrukturu i unutarnju i vanjsku i sve smo radili tako da bude u skladu s aktualnim protuepidemijskim mjerama, odlukama i preporukama, a da plan i program budu ostvareni. Polaznici su, dakle, bili i u dvorani i u bazenu i vani, uvijek se koristeći i potrebnim rekvizitima. Cjelokupni plan i program vodili su i nadzirali Maja Mitrović, Tomislav Rudić i Marko Šimunov. Radilo se triput tjedno, ujutro i poslijepodne.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-sport-univerzalna-sportska-škola-za-djecu-trening-djeca-zabava

Tijekom srpnja i kolovoza neće biti aktivnosti, ali će se intenzivno pripremati plan i program za sljedeću skupinu polaznika.
– Početak će biti 1. rujna. I dalje ćemo upisivati polaznike od četiri do devet godina, a o početku zaprimanja prijava i upisivanju na vrijeme ćemo informirati javnost – zaključuje Dino Kevrić.

Kako je bilo na druženju Višnjikove Univerzalne sportske škole, pogledajte u galeriji.