Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Završni dan Infobip Shift konferencije na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 20.09.2023.

Treća uzastopna Infobip Shift konferencija u Zadru, u organizaciji tvrtke Infobip, završena je u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku predvečer u utorak, 19. rujna 2023.
Dvodnevno okupljanje niza pojedinaca i uspješnih tvrtki iz IT sektora u dva je dana ponudilo mnoštvo zanimljivih sadržaja. Oko pet tisuća posjetitelja na Višnjiku i 10 tisuća pratitelja on line iz cijeloga svijeta doznalo je, uz ostalo, što ima novo u području IT tehnologije, a mnogi su pribivali i edukativnim i drugim sadržajima na kojima je istupilo više od 50 etabliranih govornika.
Među brojnim posjetiteljima našli su se i sin i otac Selmanović, Arslan i Demir, iz Sarajeva.

šc-višnjik-zadar-croatia-infobip-shift-konferencija-drugi-dan-john-romero-doom-foto-nenad-opačić

– Djelujem u informatičkom sektoru i redovito pratim ove konferencije. Ove smo godine odlučili doći u Zadar i veoma smo zadovoljni – kaže Demir Selmanović.
Njegov je sin Arslan, učenik šestoga razreda osnovne škole, pronašao kutak u kojem je bio John Romero, tvorac mnoštva video igara, pa i nadaleko poznate igre Doom.
– Razgovarao sam s Romerom i odigrao partiju s njim. Bilo je zanimljivo! – kaže Arslan Selmanović.

Organizator je pak, objavio da je ovogodišnja konferencija okupila više od 600 tvrtki i da su sudionici bili iz 30 zemalja širom globusa.

Kako je bilo na završnom danu, pogledajte u galeriji.