Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

KK Zadar predstavio Ivu Ivanova, novog igrača

Planet Višnjik Višnjik / 08.07.2019.

Na prigodnoj konferenciji za novinare u Press salonu u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku predstavljen je Ive Ivanov, novi igrač u KK Zadar.
U uvodu je Branimir Longin, sportski direktor, istaknuo da je relativno brzo ostvaren dogovor s Ivanovom, te da je s njim potpisan jednogodišnji ugovor. Nadalje, Longin je izrazio zadovoljstvo što je Ivanov ponovno član Zadra.
– Ivanov će svakako biti bitan igrač u svakom pogledu, te dragocjen i u svlačionici – kazao je Branimir Longin.

Ive Ivanov, zapravo, staro je lice u majici Zadra.
– Ovo mi je već četvrti ugovor sa Zadrom. Da, moj se agent s klubom brzo dogovorio, premda je postojala i ponuda MZT-a u kojemu sam odradio prošlu sezonu. Drago mi je što sam ponovno tu, vjerujem da ćemo imati dobru momčad, borbenu na svoj zadarski način, te da ćemo doseći razinu da, napokon, Zadar osvoji i neki trofej – uz ostalo kazao je Ivanov.

Branimir Longin, pak, informirao je javnost da klub stalno razgovara s nizom igrača, da se ozbiljno i odgovorno – posebno s obzirom na određene novčane mogućnosti za novu sezonu – sastavlja seniorska momčad. Za Willijama Magarityja, koji je dobio izdašnu ponudu, Longin je kazao da bez problema može raskinuti ugovor pod uvjetom da poštuje sve njegove odredbe, pa i onu o utvrđenoj odšteti u slučaju prijevremenoga raskida.