Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

KK Zadar predstavio Karla Uljarevića

Planet Višnjik Višnjik / 11.06.2019.

U Press salonu u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku jučer je KK Zadar predstavio Karla Uljarevića (1998.), novog igrača.

– S Karlom Uljarevićem smo potpisali ugovor 2 + 1 godina. Drago nam je što je došao, a već nekoliko dana on je u radnom režimu. Vjerujemo da će i njemu i ostalima koji prolaze ovaj ljetni program to biti dragocjeno u dosizanju određenoga stupnja pripremljenosti za novu sezonu – kazao je uz ostalo Branimir Longin, sportski direktor.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-dvorana-krešimir-ćosić-zadar-kk-zadar-branimir-longin-sportski-direktor

Karlo Uljarević počeo je igrati u Osijeku, bio je u Ciboni, a prošlu sezonu zaključio u Škrljevu s prosjekom od 10 poena i tri skoka po utakmici.

– Poznam Zadar od prije, dolazio sam s klubovima u kojima sam igrao. Malo sam prošetao gradom, sve je izvrsno. Tu sam, treniram i spreman sam pridonijeti sportskim ciljevima koji budu postavljeni pred momčad. Trenera Antu Nazora poznam jer smo jedno vrijeme surađivali i vjerujem da ćemo i ovdje izvrsno surađivati – kazao je Uljarević.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-dvorana-krešimir-ćosić-zadar-kk-zadar-karlo-uljarević-predstavljanje

Novi igrač Zadra istaknuo je i sljedeće:

– Uvijek sam se u Zadru dobro osjećao kao igrač jer ovdašnja publika, ovdašnji ljudi znaju što je dobra košarka i s pravom je Zadar grad košarke!