Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Klizalište Višnjik Zadru na diku!

Planet Višnjik Višnjik / 30.11.2018.

 

Očekivalo se da će veliko klizalište (600 četvornih metara, u sklopu Adventa u Zadru) pod šatorom na Višnjiku od prvog dana izazvati dobar interes Zadrana, ali očekivanja su – nadmašena!
-ŠC Višnjik prezadovoljan je dosadašnjim odazivom svih Zadrana, navlastito mladeži, za sve sadržaje koje nudimo. Na ledu se, tako, može po veoma povoljnim cijenama proći brza škola klizanja, mogu se organizirano klizati skupine i pojedinci, sve pod stručnim vodstvom, kao i naučiti igrati hokej. Termini za slobodno klizanje građanstva dobro su popunjeni. U sljedećim danima, a posebno prije božićnih blagdana i novogodišnjih, te školskih praznika, očekujemo još veće zanimanje. Klizalište pod šatorom na Višnjiku pun je pogodak – ističe Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Osim što od jutarnjih sati na led dolaze pojedinci i različite skupine, poslijepodne i u večernjim satima ovako ili onako kližu se mnogi naši sugrađani. U četvrtak su, pak, svoju Brucošijadu na ledu u organizaciji Studentskoga zbora i ŠC Višnjik imali studenti Sveučilišta u Zadru. Sjajno su se zabavili uz odličan zadarski James band, a najsretniji su na tomboli osvojili paket od 10 ulaznica za koncert jedne hrvatske rock grupe.

Danas, pak, oko 18 sati sve klizače i klizačice i sve ostale razveselit će dolazak Andree Šušnjara, vokalne solistice grupe Magazin. Ona će se, prije večerašnjega velikoga koncerta na otvaranju Adventa, družiti s posjetiteljima klizališta, fotografirati se s njima i podijeliti autogram.