Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Mlade kategorije HNK-a Zadar vježbaju na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 28.05.2020.

Mlade kategorije nogometaša u HNK-u Zadar obnovile su svoje aktivnosti. Nakon postupnog ublažavanja mjera koje su se odnosile na djelovanje sportskih udruga i klubova, u HNK-u Zadar okupili su članstvo svih svojih selekcija.

– Stručni je stožer sačinio plan i program, a definirali smo i koji će trener voditi koju selekciju. Naši igrači, naravno, bili su i nestrpljivi tijekom stanke koja je uzrokovana pojavom koronavirusa, ali sad su svi fokusirani na ono što nas čeka, na ostvarenje osmišljenog plana i programa – govori Raphael Sušić, voditelj Škole nogometa i koordinator svih mladih kategorija u HNK-u Zadar.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-nogomet-škola-nogometa-hnk-zadar-djeca-trening-football-hnk-zadar

Jedan dio svojih aktivnosti HNK Zadar provodit će na terenima u ŠC-u Višnjik.
– Situacija je drugačija u odnosu na vrijeme kad su naši članovi kao učenici imali nastavu i ujutro i poslijepodne. Plan i program priprema osmislili smo tako da sadrži sve bitne elemente nogometnih treninga, a nakon razgovora i konzultacija s roditeljima dinamiku njegova ostvarivanja podredili smo trenutačnoj situaciji. I sve to, naravno, uz strogo poštivanje važećih mjera Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo. Na koncu, bitno je da smo počeli raditi jer je pred nama puno posla i izazova.

Na Višnjiku se HNK Zadar trenutačno koristi igralištima za mali nogomet s umjetnom podlogom.
– Infrastrukturni uvjeti su izvrsni i omogućuju optimalne treninge – zaključio je Raphael Sušić.

Kako je bilo na jednom treningu, pogledajte u galeriji.