Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Na Višnjiku novi susjed – Novi radio!

Planet Višnjik Višnjik / 16.07.2019.

U sklopu Športskoga centra Višnjik, u prostoru Zatvorenoga bazenskog plivališta, odnedavno djeluje novi susjed – Novi radio! Ova popularna radijska postaja, čije se čujnost i slušanost prostiru Zadarskom, Šibensko – kninskom i dijelom Ličko – senjskom županijom, program emitira od 0 do 24 sata.

– Nakon gotovo 15 godina na lokaciji na Relji, preselili smo se na Višnjik. Prezadovoljni smo i lokacijom i prostorom koji imamo na raspolaganju. Svi naši zaposleni, a ima nas petnaestoro, imaju izvrsne uvjete za svakodnevne radne obveze u sklopu osmišljenoga programa – kaže Anica Košta, direktorica.

 

visnjik-sc-visnjik-sportski-centar-zadar-zatvoreno-bazensko-plivalište-bazen-višnjik-novi-radio-nova-lokacija-na-višnjiku-zauvijek-novivisnjik-sc-visnjik-sportski-centar-zadar-zatvoreno-bazensko-plivalište-bazen-višnjik-novi-radio-nova-lokacija-na-višnjiku-zauvijek-novi

Uprava, marketing, redakcija – urednici, novinari, voditelji, tehnička i druge službe Novog radija rade u suvremeno opremljenom prostoru i u ambijentu kakav se može poželjeti.
– Naša je stalna intencija podizanje razine kvalitete svih segmenata programa, od informativnog, preko zabavnog, edukativnog i ostalih sadržaja, te što čvršća prožetost sa slušateljima. Mi smo tu upravo radi njih.

U mjesecu rujnu, kako je istaknula direktorica Anica Košta, održat će se na Višnjiku i prigodni javni program povodom obilježavanja 15. obljetnice uspješnoga djelovanja Novog radija.

Kako je Novi radio uredio i opremio prostor, pogledajte u galeriji.