Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Na Višnjiku sportašima i rekreativcima zdravu okrjepu nudi – Foody!

Planet Višnjik Višnjik / 04.06.2020.

Brojni posjetitelji ŠC-a Višnjik i korisnici njegovih sadržaja moći će ubuduće uživati i u osvježavajućim pićima i u ponudi zdravih sendviča za okrjepu. Tijekom dana na nekoliko mikrolokacija stići će zanimljivo vozilo, izvana nalik na klasični turistički kamper, ali iznutra…
– E, iznutra je vozilo opremljeno tako da omogućuje ponudu osvježavajućih pića i u vitrini sadržavati i zdrave sendviče, voćne salate i slično – govori Stipe Babić.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-kompleks-vanjskih-terena-dvorana-krešimir-ćosić-zatvoreno-plivalište-bazen-dječje-igralište-hrana-prodaja-foody-hr-zdrava-hrana-voćne-salate-kombi-sendviči-smoothiji-smoothies-hrvatska-food-stipe-mihaela-babić

Bračni par Mihaela i Stipe u Hrvatsku se s četvoro djece doselio prije nekoliko godina. Zašto baš u Zadar?
– Zato što je Zadar prelijep i omogućuje sve što je potrebno za kvalitetan obiteljski život. Mi smo se odlučili otići iz Njemačke jer smo, uz ostalo, htjeli da naša djeca pohađaju škole u Hrvatskoj i jer želimo doprinijeti razvoju svoje domovine – ističe gospođa Mihaela.

Na Višnjik su prvi put došli – lani.
– Ma, znali smo za Višnjik i sve to, ali kad je u travnju u ovoj sjajnoj dvorani bila rukometna utakmica Hrvatska – Srbija, kupili smo ulaznice za sebe i širu obitelj. K tomu, imala sam tajni plan – smije se gospođa Babić.

Plan je bio da se na velikom semaforu u danom trenutku objavi rođendanska čestitka njezinu mužu, s portretom.
– Obratila sam se Višnjiku i sve se riješilo uz suglasnost Hrvatskog rukometnog saveza. Stipe je bio veoma ugodno iznenađen i pamtit će taj rođendan.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-kompleks-vanjskih-terena-dvorana-krešimir-ćosić-zatvoreno-plivalište-bazen-dječje-igralište-hrana-prodaja-foody-hr-zdrava-hrana-voćne-salate-kombi-sendviči-smoothiji-smoothies-hrvatska-food-stipe-mihaela-babić

Obitelj je potom, kazuje Stipe, donijela i poslovni plan. Odlučili su se baviti ugostiteljstvom i utemeljili obrt pod naslovom Foody.hr.
– Ali, nešto drugačijim od klasičnog. U Zadru je puno sportaša, puno rekreativaca i puno mladih obuhvaćenih sportom pa smo odlučili napraviti ponudu pića i okrjepe temeljenu na namirnicama iz slobodnog i ekološkog uzgoja. Mi i inače preferiramo i promičemo zdravu prehranu – govori Stipe.

Za početak osmišljena je ponuda zdravih sendviča i voćnih salata, te smutija od različitih namirnica. Sve se to priprema svaki dan iznova i asortiman je uvijek svjež.
– Bilo je logično da poslovnu suradnju ponudimo ŠC-u Višnjik. Zadovoljni smo što smo naišli na razumijevanje i što ćemo poslovno surađivati – zaključuje gospođa Mihaela Babić.