Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO: Nacionalni dan hodanja na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 05.10.2019.

Na trim stazi u Športskom centru Višnjik pod motom hodanjem do zdravlja održana je manifestacija u sklopu obilježavanja Nacionalnoga dana hodanja, 5. listopada. Na području Republike Hrvatske ta se manifestacija održava u organizaciji Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i to kao dio akcije koju je potakla Međunarodna organizacija za organizaciju treninga Sport za sve, a prihvaćeno je da se prvi vikend u mjesecu listopadu obilježi hodanjem diljem svijeta.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-sport-trim-staza-kompleks-vanjskih-terena-hzjz-hodanjem-do-zdravlja-zadar

– Imali smo 60-ak sudionika različitih dobnih kategorija, od najmlađih predškolaca, do umirovljenika. Ovakve i slične manifestacije potiču naše sugrađane da se kontinuirano bave fizičkim aktivnostima u skladu sa svojim potrebama i navikama i tako značajno utječu na kvalitetu svoga zdravlja, pa i življenja – kazao je Dražen Adžić, koordinator zadarske akcije koju je proveo i nadzirao s kolegicom Marijanom Ikić i kolegom Božom Bičićem.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-sport-trim-staza-kompleks-vanjskih-terena-hzjz-hodanjem-do-zdravlja-zadar

Sudionici zadarske akcije za uspomenu su dobili prikladne majice, a kako je bilo na trim stazi pogledajte u našoj galeriji!