Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Osnovnoškolsko i srednjoškolsko županijsko prvenstvo u krosu

Planet Višnjik Višnjik / 20.11.2018.

U ŠC-u Višnjik u organizaciji i provedbi Županijskoga saveza školskoga sporta i Atletskoga saveza Zadarske županije održano je 15. studenoga 2018. prvenstvo za osnovnoškolce i srednjoškolce.
U nadmetanju osnovnoškolaca u konkurenciji petih i šesti razreda nadmetalo se 36 dječaka i 34 djevojčice. U konkurenciji dječaka prva tri mjesta osvojili su Gabrijel Jureško (Š. K. Benje), Šimun Butić (Stanovi) i Luka Juriević (B. Kašića). Među djevojčicama tri najbolje bile su Ema Justić (Š. K. Benje), Leona Meter (Š. K. Benje) i Rita Herceg (B. Kašića).

zupanijsko-prvenstvo-u-krosu-za-osnovne-i-srednje-skole-15-11-2108-(32)

zupanijsko-prvenstvo-u-krosu-za-osnovne-i-srednje-skole-15-11-2108-(32)

U konkurenciji osnovnoškolaca od petog do osmog razreda nadmetalo se 46 dječaka i 21 djevojčica. Među dječacima tri najbolja plasmana ostvarili su Matija Ivanić (Smiljevac), Mateo Glavić (Smiljevac) i Mateo Torbarina (Sukošan), a među djevojčicama Sara Kaliber (Š. K. Benje), Karla Glavić (Stanovi) i Lucija Vunić (Š. K. Benje).

U konkurenciji srednjoškolaca bilo je 36 natjecatelja. Pobjednik je bio Roko Erslan (Gimnazija V. Nazora), ispred Reze Javidija (Privatna gimnazija Nova) i Domagoja Karlovića (Ekonomska škola). Među djevojkama trijumfirala je Ana Mandić (Medicinska škola), ispred Larise Velić (Medicinska škola) i Ane Ćurković (Gimnazija Vladimira Nazora).