Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Otvorenje klizališta na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 14.11.2018.

Športski centar Višnjik i Grad Zadar za sve građane i posjetitelje pripremili su atraktivan „ledeni program“ koji će potrajati od 24. studenoga 2018. do 15. siječnja 2019. Na fantastičnoj ledenoj površini od 600 metara četvornih u natkrivenom prostoru, ( između zatvorenog bazena i dvorane) svima će biti na raspolaganju sadržajan i privlačan cjelodnevni program. Pod profesionalnim stručnim voditeljima tijekom vikenda u jutarnjim satima do zimskih školskih praznika održavat će se škola klizanja pod nazivom Prvi koraci na ledu.

Kad nastupe školski praznici svi zainteresirani učenici mogu polaziti tjednu školu klizanja. Pripremljen je i program slobodnog rekreativnog klizanja po veoma povoljnoj cijeni, održavat će se mnoge humanitarne akcije, a svaki dan posjetitelji će moći odabrati različite zabavne igre, te druge popratne, atraktivne i zabavne sadržaje.
U sklopu „ledenog programa“ u večernjim satima svi će moći – besplatno! – u punoj opremi zaigrati hokej! Od jutra do kasne večeri, odmah uz led, bit će bogat izbor jela i pića.
Kad na Višnjiku bude okončan „ledeni program“, na istom mjestu bit će organizirani sadržaji za sve rolere i korisnike klasičnih „rošula“. Više informacija na kontakt mail klizaliste@visnjik.hr. Vidimo se na otvaranju klizališta u subotu 24. studenog 2018. u 17 sati!