Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Otvoreno hrvatsko tenisko prvenstvo U 14

Planet Višnjik Višnjik / 23.05.2022.

U ponedjeljak, 23. svibnja 2022. otvoreno je u Športskom centru Višnjik hrvatsko tenisko prvenstvo za igračice i za igrače do 14 godina. Prvenstvo je u kalendaru Hrvatskoga teniskoga saveza, a domaćini i suorganizatori su ŠC Višnjik i TK Zadar 08. Igrat će se na zemljanim terenima.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-zadar-teniski-centar-tenis-prvenstvo-hrvatske-u14-otvaranje

– Tenis je igra, u igri je cilj pobjeda, ali svima vam želimo da u tenisu uživate, da stvorite nova prijateljstva i da ovo prvenstvo za vas bude dugo pamtljiv događaj – kazao je u uvodu Lovre Rončević, predsjednik TK-a Zadar 08.

U ime ŠC-a Višnjik sudionike je pozdravio Denis Karlović, direktor:
– Želimo vam svima ugodne trenutke u našem gradu i na Višnjiku. Ovaj teniski kompleks podignut je i zato da se tenis kao igra širi i popularizira, a u njemu imamo različite događaje, od Davisova kupa i Adria Toura, preko UTR-ovih turnira, do državnih i regionalnih natjecanja i okupljanja. Svima puno uspjeha.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-zadar-teniski-centar-tenis-prvenstvo-hrvatske-u14-otvaranje

U ime Grada Zadra, gradonačelnika Branka Dukića, u ime UO-a za kulturu i šport, te Športske zajednice Grada Zadra, sudionike je pozdravila, te prvenstvo službeno otvorila Snježana Jurinić.
– Puno lijepih trenutaka želimo vam svima. Sport nije samo nadmetanje, u sportu se i stječu i održavaju prijateljstva, to se pamti cijeli život. Zahvaljujemo HTS-u, TK-u Zadar 08 i ŠC-u Višnjik i želimo svima dobre rezultate u našem gradu.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-zadar-teniski-centar-tenis-prvenstvo-hrvatske-u14-otvaranje

U glavnim turnirima igrat će 32 igračice, odnosno 32 igrača, a održat će se i natjecanje u parovima. Prvenstvo će završiti u četvrtak, 26. svibnja pojedinačnim finalnim mečevima.