Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

PARAPLIVANJE – Mlada hrvatska reprezentacija pripremala se na Višnjiku

Planet Višnjik Višnjik / 28.02.2023.

U Športskom centru Višnjik, u zatvorenom bazenskom plivalištu i u dvorani, prethodnih dana održane su pripreme mladih hrvatskih paraplivačica i paraplivača.
– Višednevni plan i program redovitih priprema odradili smo na najbolji mogući način. Uvjeti u ŠC-u Višnjik izvrsni su i za rad u bazenu i u tzv. suhom dijelu – govori Mihaela Kiš, voditeljica priprema i glavna trenerica.

Hrvatski paraplivački savez osmislio je ovakva i slična okupljanja da bi paraplivačice i paraplivači i izvan svojih klubova imali što više aktivnosti i da bi se što bolje pripremili za buduća natjecanja.
– Prvo veliko domaće paraplivačko natjecanje bit će državno prvenstvo u Splitu i očekujemo da će sudionici ovih priprema, kao i drugi, pokazati na kojem su stupnju pripremljenosti i sportske forme – kaže Mihaela Kiš.

šc-višnjik-sportski-centar-zadar-zatvoreno-bazensko-plivalište-bazen-hrvatski-paraplivački-savez-pripreme-paraplivanje

Uz Mihaelu Kiš na Višnjiku su u stručnom stožeru bili još i Petra Anđelić i Jure Benić. Na pripremama su bili Juraj Hanžek, Karla Pavlović, Ivano Jelić, Nikola Šegon, Gabrijela Jerbić, Borna Kolenc Ercegovac (PK Natator), Ana Marija Kovač, Jan Tomašević (PK Cibalae), Toni Matijašević – (PK Cipal), Patrik Šandor Horvat (PKOI Delfin), Danilo Premuš (PK Forca) i Luka Zovko (HPPS).

Kako je bilo na okupljanju i na treninzima paraplivačica i paraplivača u Zadru, pogledajte u galeriji.