Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Prijave i upisi u Univerzalnu sportsku školu

Planet Višnjik Višnjik / 25.08.2021.

Univerzalna sportska škola u organizaciji i u realizaciji Športskoga centra Višnjik nastavit će djelovati od 6. rujna 2021. godine.

Plan i program obuhvatit će djecu od četiri do devet godina, a realizirat će se na terenima cijeloga športskoga centra, u optimalnim infrastrukturnim uvjetima, te pod nadzorom stručnjaka, kineziologa.

Za program, koji predviđa rad triput tjedno u odgovarajućim terminima u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, osigurana je potrebna oprema (loptice, vijače, kolutovi…) da bi svaki dio programa bio svrhovit i djelotvoran u općem cilju poticanja višestranoga psihosomatskoga razvoja djece, razvoja zdravstvene kulture sa svrhom čuvanja i unapređenja vlastitoga zdravlja i zdravlja okoline, zadovoljenja dječje potrebe za kretanjem, to jest vježbanjem temeljem čega će se stvoriti čvrsta trajna navika zdravog načina življenja.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-sport-univerzalna-sportska-škola-za-djecu-trening-djeca-zabava

Program, uz ostalo, omogućuje zadovoljenje dječje potrebe za igrom, usvajanje i usavršavanje motoričkih znanja, podizanje motoričkih dostignuća, a program kao takav utjecat će na podizanje i razvitak moralnih obilježja u djece i njihovih radnih navika, na razvoj i održavanja samodiscipline, samostalnosti u radu, te pomaganju drugima i u poštivanju pravila igre.

Cijena programa univerzalne sportske škole je 200,00 kuna mjesečno, a svi zainteresirani mogu se javiti na:
Mobifon: 098/922 79 26
E-pošta: sportska.skola@visnjik.hr

Dođite! Igrajte se! Zabavljajte se! Družite se!

Upisnica – Univerzalna sportska škola