Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Priješka Chiara Jerolimov hrvatska teniska prvakinja do 16 godina!

Planet Višnjik Višnjik / 20.05.2021.

U teniskomu kompleksu u Športskom centru Višnjik u organizaciji TK-a Zadar 08 završeno je hrvatsko prvenstvo za igračice i za igrače do 16 godina.

Državna prvakinja u pojedinačnoj konkurenciji postala je Chiara Jerolimov iz TK-a Zadar 08, rodom Priješka s Ugljana, koja je u finalu nadmašila Emu Midžić iz Vinkovaca 6:4 i 6:4. U drugomu setu Midžić je imala 3:0 i 4:2, ali je Jerolimov, izvrsno pripremljena, vođena i mentalno jaka, preokrenula igru u svoju korist i na kraju zasluženo trijumfirala.

Prvi put u povijesti teniske igre Zadar, konkretno TK Zadar 08, ima državnu prvakinju u konkurenciji do 16 godina. Chiara Jerolimov već je niz godina članica TK-a Zadar, ustrajna je, vrijedna i predana teniskoj igri, a zanimljivo je da dolazi iz klasične sportske i nogometaške obitelji – djed Ivo (stariji, ima i mlađi Ivo Jerolimov) bio je davno prvotimac Hajduka i Splita, stric Toni igrao je uspješno nogomet kao i otac joj Dado, dok joj je brat Giovanni nogometni vratar, trenutačno u Osijekua drugi djed bio je nadasve cijenjen i priznat sportski pedagog i izvrstan sportaš, Lučano Karlović poznatiji i kao Zec.

Čestitke Chijari Jerolimov!