Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Rukometni spektakl na Višnjiku: Zagreb – Barca, 28. rujna!

Planet Višnjik Višnjik / 11.09.2019.

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je konferencija za novinare povodom utakmice trećega kola rukometne Lige prvaka između PPD-a Zagreb i Barce koja će biti na programu u subotu, 28. rujna u 20, 30 sati.
– Koliko nam je kao klubu krivo što tu utakmicu ne možemo igrati u Zagrebu, toliko nam je dargo što ćemo je odigrati u Zadru! Dolazak u Zadar, na Višnjik, nije slučajan. I prošle smo godine htjeli u Ligi prvaka odigrati jednu utakmicu u Dvorani Krešimira Ćosića, ali to nije bilo moguće iz objektivnih razloga. Tada smo već odlučili da ćemo u sezoni 2019/20 jednom doći u Zadar i – evo! Igrat ćemo s Barcom, gigantom i našim starim suparnikom, s momčadi u kojoj je jedan od najbitnijih igrača Luka Cindrić, hrvatski reprezentativac – kazao je u uvodu Vedran Šupuković, direktor PPD-a Zagreb.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-rukomet-sport-ppd-zagreb-barcelona-press-konferencija-rukometna-liga-prvaka-najava-utakmice

Dodao je i da PPD Zagreb itekako dobro znao da je Zadar grad sporta, posebno košarke, te izrazio vjeru da će predstojeći rukometni spektakl biti dobro posjećen.
– Ovdje se igrao i reprezentativni rukomet, sjajno je bilo ozračje i nadamo se da će utakmica s Barcom privući mnoge ljubitelje sporta, posebno rukometa, iz Zadra, njegove bliže okolice, s područja Dalmacije, pa i BiH.

Vedran Šupuković izvijestio je da će ulaznice stajati 30 kuna (prodavat će se on-line na ulaznice.hr, te na određenim prodajnim mjestima o čemu će javnost biti informirana na vrijeme), te da će jedan dio prihoda biti usmjeren u humanitarne svrhe.
– Za potrebe dovršenja ovdašnjega Dječjega igrališta – zaključio je Vedran Šupuković.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-rukomet-sport-ppd-zagreb-barcelona-press-konferencija-rukometna-liga-prvaka-najava-utakmice

Josip Valčić, sportski direktor PPD-a Zagreb, inače rođeni Zadranin koji je sjajnu igračku karijeru i počeo u Zadru, kazao je ponešto o aktualnoj momčadi PPD-a Zagreb.
– Unatrag dvije godine u prvoj je momčadi bilo dosta promjena. Klub se usmjerio na mlađe igrače, a sad među seniorima imamo osam hrvatskih i dva slovenska reprezentativca, te još nekoliko mladih za koje očekujemo da će doseći reprezentativnu razinu. Sezona je počela, a Ligu prvaka otvorit ćemo 14. rujna s PSG-om u Zagrebu. Kao Zadraninu veoma mi je drago što ćemo ovdje, u Dvorani Krešimira Ćosića, odigrati utakmicu s Barcom i pozivam sve ljubitelje sporta i rukometne igre da nas zdušno podrže – rekao je Josip Valčić.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-rukomet-sport-ppd-zagreb-barcelona-press-konferencija-rukometna-liga-prvaka-najava-utakmice

U ime Športskog centra Višnjik nekoliko je riječi kazao Denis Karlović, direktor:
– Zahvaljujem i RK-u PPD Zagreb i Hrvatskom rukometnom savezu na dosadašnjoj veoma plodnoj suradnji, te na tomu što i hrvatska reprezentacija i PPD Zagreb rado dolaze u Zadar. Reprezentacija je uvijek igrala pred punom dvoranom i vjerujemo da će tako biti i na predstojećoj utakmici PPD Zagreb – Barca. Zadovoljni smo što će dio prihoda od ulaznica biti usmjeren u dovršenje nedavno podignutoga Dječjega igrališta koje je posebna mikrolokacija u Športskom centru Višnjik, izvrsno prihvaćena i posjećena od naših najmlađih sugrađana, roditelja i drugih. Žalio bih istaknuti da ŠC Višnjik organizacijom, suorganizacijom i domaćinstvom i ovakvih sportskih spektakala, kakav će biti utakmica PPD-a Zagreb i Barce, ustrajno radi u promiždbi i Grada Zadra i cijelog centra – zaključio je Denis Karlović.