Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

SEHA Gazprom liga donirala lopte Županijskom rukometnom savezu

Planet Višnjik Višnjik / 15.07.2021.

Drugu godinu uzastopce u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku bit će završni turnir, cijenjenog i atraktivnog klupskog natjecanja u muškoj konkurenciji. Slijedom dobrog običaja SEHA Gazprom liga prije velikoga završnoga turnira na Višnjiku donira određeni kontigent lopti domicilnom županijskom rukometnom savezu.

– Suradnja između SEHA Gazprom lige, čiji je direktor gospodin Sinša Ostojić, te Športskoga centra Višnjik, izvrsna je, kao i uostalom naša suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom. U sklopu priprema i organizacije završnice SEHA Gazprom lige, dogovorili smo primopredaju najkvalitetnijih rukometnih lopti. Tako i ovom prilikom 40 lopti, donaciju SEHA lige, predajemo Županijskom rukometnom savezu. Zahvaljujem gospodinu Siniši Ostojiću i vodstvu SEHA Gazprom lige na izvrsnoj suradnji, iskrenom partnerskom odnosu čija je jedna dimenzija i promicanje rukometne igre u Zadru i u Zadarskoj županiji – kazao je Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

U ime Županijskoga rukometnoga saveza donirane lopte zaprimili su Dalibor Dado Jurinović, predsjednik i veoma uspješni međunarodni sudac, te Josip Šimićević.
– Zahvaljujemo SEHA Gazprom ligi, te gospodi Siniši Ostojiću i Denisu Karloviću. Ova donacija kvalitetnih lopti svakako će biti dragocjen doprinos, kao što je bila i prošlogodišnja, rukometnoj igri na području našega saveza. Također, događaj poput završnoga turnira SEHA Gazprom lige, koji je pravi spektakl praćen i u Europi, na svoj način daje poticaj popularizaciji i širenju rukometne igre, posebno među mladima – kazao je Dalibor Dado Jurinović.

Sudionici završnoga turnira SEHA Gazprom lige u Zadru, u prvom vikendu u rujnu, bit će poznati nakon što se od 21. do 31. kolovoza 2021. odigraju četvrtfinalne utakmice.