Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

XXL FOTO – Na Višnjiku otvoren međunarodni Adriatic Gastro Show

Planet Višnjik Višnjik / 31.01.2024.

Velika međunarodna sajamska manifestacija – Adriatic Gastro Show – otvorena je u srijedu, 31. siječnja 2024. u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.
Riječ je o devetom izdanju ove manifestacije (prethodno je održavana u Splitu) koja će do 3. veljače 2024. na 12 tisuća četvornih metara izložbenoga prostora u Športskom centru Višnjik mnogima iz hotelijerstva, te privatnoga sektora i ugostiteljstva ponuditi ama baš sve što im je nužno da bi svoju ponudu učinili značajno boljom već u predstojećoj sezoni.
U središnjoj dvorani, te u četirima pomoćnima, brojni posjetitelji mogu razgledati golemi broj artikala, razgovarati s ponuđačima namještaja, bijele tehnike, svakovrsne opreme… pa i dogovoriti poslovnu suradnju.


Jedan od izlagača je i zadarska etablirana tvrtka Tehnosistem. Vlasnik Lucio Ciciliani kaže:
– Nudimo blagajne i sve što je za blagajne potrebno, sve najsuvremenije i prilagođeno potrebama naših kupaca. Lijepo je što se ovogodišnji Adriatic Gastro Show održava u Zadru, na Višnjiku, tu će mnogi zainteresirani rado doći i uvjeriti se u bogatu ponudu. Tehnosistem ima oko 700 poslovnih partnera i uvijek smo svima na usluzi.
Tehnosistemovu ekipu na štandu predstavljaju, osim Lucija, još Doris jedna i Doris druga, Marko, Matej, Saša i Frane. Rado će svakomu sve objasniti i upoznati zainteresirane s detaljima.
Obilazak izložbenih prostora i razgledavanje potrajat će. Treba čovjeku vremena da razgleda sve, razgovara, susretne nekoga…
– Mi smo generalni zastupnici EGG-a za Hrvatsku i još nekoliko okolnih država. Izložili smo različite proizvode visoke kvalitete i za ugostiteljstvo i za turizam, a između ostaloga i biodinamična i veganska vina za koja na tržištu postoji zanimanje i sve su traženija – kaže Krešimir Sommer u društvu Ivane Vidak iz zagrebačke tvrtke SomMar Adria.
Mnogom ugostitelju nikad dovoljno različite opreme, a ponešto od toga nudi i tvrtka Sua Sponte iz Zagreba.


– Imamo i asortiman koji se odnosi na ugostiteljstvo i rado smo se odazvali na Adriatic Gastro Show – kaže Davor Jurić.
Stolovi, stolci, naslonjači, ležaljke, suncobrani, kuhinjska oprema svih vrsta, pribori za jelo i piće, ambalaža, radna odjeća, rashladne vitrine, perilice, sušilice, e-uređaji, ponuda sjajnih salama i sireva, pića, ekoloških proizvoda, oprema za sportsku rekreaciju, kupaonska oprema… Nema što nema!
Adriatic Gastro Show bit će otvoren do 3. veljače 2024. od 10 do 18, 30 sati. Ulaznica: pet eura.

Kako je bilo prvoga dana, pogledajte u galeriji.