Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Zahvalnica AK RTZ ŠC-u Višnjik i Denisu Karloviću

Planet Višnjik Višnjik / 04.12.2019.

Izaslanstvo Automobilističkoga kluba RTZ iz Zadra posjetilo je ŠC Višnjik. Predstavnici uspješnoga zadarskoga automobilističkoga kluba tom su prilikom uručili zahvalnice za izniman doprinos u organizaciji natjecanja Prva nagrada grada Zadra 2019. ŠC-u Višnjik i Denisu Karloviću, direktoru ŠC-a Višnjik.

– Zahvaljujemo ŠC-u Višnjik na suradnji. Organizacija automobilističkoga natjecanja u ožujku 2019. bila je izvrsna i to je bio dan kad se automobilistički sport znatno približio svim građanima grada Zadra. ŠC Višnjik u velikoj je mjeri pridonio popularizaciji i afirmaciji našega sporta – kazao je Goran Ban, predsjednik kluba.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-rtz-auto-moto-klub-racing-team-zadar-zahvalnica-članovi-denis-karlović-utrka

U ime ŠC-a Višnjik i u svoje ime AK-u RTZ zahvalio je Denis Karlović.
– Veoma smo počašćeni i prezadovoljni što smo dali svoj doprinos uspješnoj organizaciji Prve nagrade grada Zadra. ŠC Višnjik, uz ostalo, u sklopu svoga djelovanja na sve moguće načine želi pridonositi svekolikoj afirmaciji grada Zadra, a upravo je i automobilistički sport, koji okuplja puno zaljubljenika i entuzijasta, značajan čimbenik u zajedničkim naporima etabliranja grada Zadra kao bitne točke u sportu, pa i u sportskom turizmu – uz ostalo je istaknuo Denis Karlović.

Ovom zgodom razgovaralo se i o drugom izdanju automobilističke Nagrade grada Zadra u organizaciji AK RTZ na prostoru sjevernoga parkirališta u ŠC Višnjik. Ta je priredba planirana za 29. ožujka 2020. i prema očekivanjima Gorana Bana, predsjednika, te Natanaela Petrova, dopredsjednika i Šime Radoševića, tajnika kluba, okupit će znatno više sudionika nego ovogodišnja utrka.