Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

Zaigrajte padel u prvom Padel centru u Zadru u ŠC Višnjik

Planet Višnjik Višnjik / 15.07.2022.

Novi sportski sadržaji u ŠC Višnjik! Svi zainteresirani građani pravo padel iskustvo mogu pronaći u prvom Padel Centru u Zadru! U sklopu ŠC Višnjik dovršen je i otvoren kompleks od pet terena za padel, a iz Padel centra Zadar poručuju da ukoliko nemate svoju, oprema je dostupna u centru.

Termini se mogu rezervirati pozivom na broj 0916176285, putem MATCHi aplikacije ili online putem Weba. Informacije su također dostupne i FB stranici Padel Club Dalmatia.

Povodom otvorenja građani imaju priliku rezervirati besplatan termin, a u sva pravila i tehniku uputit će ih treneri koji će biti na raspolaganju petak, subotu i nedjelju.

Podsjetimo.

U Hrvatskoj se padel organizirano igra od 2016. i brzo je prihvaćen od svih naraštaja. Utemeljen je i nacionalni savez koji je 2020. priznat od Hrvatskoga olimpijskoga odbora. Bodovanje je isto kao u tenisu. Za osvajanje seta potrebno je osvojiti 6 gemova, a osvajači 2 seta su pobjednici. U slučaju da je set završio 6 – 6 igra se tie-break u trajanju od 7 poena.

Za padel su potrebni reket i loptice. Reket za padel je čvrst, ali mora na sebi imati perforacije. Dimenzijama je manji od reketa za tenis što ga čini jednostavnijim za korištenje. Ipak, težinom između 340 i 370 grama, nešto je teži od reketa za tenis.

Uskoro na Višnjiku i kompleks s pet terena za padel!