Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Vikend na Višnjiku u znaku košarke, vaterpola i odbojke

Sportska događanja Višnjik / 28.02.2020.

Predstojeći vikend na Višnjiku prolazit će u znaku košarke, vaterpola i odbojke.

Kad je o košarci riječ u subotu, 29. veljače u „trici“ igrat će Jazine Arbanasi – ABC u Županijskoj ligi U 15, početak u devet sati. U podne će, pak, u pomoćnoj dvorani 4 početi košarkaški program u sklopu Sportskih igara mladih. Istoga dana u košarci su na programu još utakmice Zadar – Rudeš (15 sati, „trica“) u Jedinstvenoj košarkaškoj ligi, te u istoj dvorani u 18 sati ŽKK Zadar – Ragusa u Prvoj ligi. Petnaestak minuta potom u „četvorci“ igrat će Voštarnica – DOŠK u Međužupanijskoj ligi kadeta.

U nedjelju, 1. ožujka u 14, 30 u „trici“ igrat će Pet bunara i Solin u A 2 ligi. Kadeti Zadra i Knina u „četvorci“ će igrat u 10 sati u Međužupanijskoj ligi, a u „dvojci“ u 10 sati ŠK Zadar – ABC u ligi U 13.

Natjecanje u Triglav 2 ligi nastavit će vaterpolisti Zadra 1952. U 15. kolu bit će domaćin makarskom Galebu. Igrat će se u subotu, 1. ožujka u 18, 30 sati na bazenu na Višnjiku.

U odbojkaškom rasporedu u Prvoj ligi za seniorke u subotu, 29. veljače u pomoćnoj dvorani 4 igrat će Zadar – Dinamo, početak u 16 sati.

U nedjelju, 1. ožujka u „četvorci“ Zadar će biti domaćin Sisku (15) u odbojkaškoj Superligi. Isti dan u 10 sati u Međužupanijskoj ligi ml. kadetkinja igrat će Zadar – Vodice (pomoćna dvorana 4), dok će u 10 sati u „jedinici“ u istom natjecanju početi utakmica Donat – Šibenik ’91, te u 10 sati u „četvorci“ Zadar – Knin u Međužupanijskoj ligi kadeta. Seniorke Donata i Šibenika ’91 u Trećoj ligi igrat će u „jedinici“ u 11, 30 sati.