Sportska događanja

Naslovna > Sportska događanja

Vikend na Višnjiku – u znaku odbojke i košarke

Sportska događanja Višnjik / 31.01.2020.

Nakon ABA lige u petak i susreta Zadra i Mornara u 20 sati, u subotu sportski raspored također otvaraju košarkaši, u županijskoj ligi sastaju se juniori Zadra i Diadore. Utakmica je na rasporedu u 12 sati u dvorani broj tri. U istoj dvorani od 14 sati igra se utakmica županijske lige za kadete u kojoj će snage odmjeriti KK Zara i KK Dražen Petrović.

Program sportskih događanja u subotu nastavlja se s odbojkom, u 17 sati u četvorci sastaju se OK Zadar II i OK Makarska, a riječ je o utakmici 2. odbojkaške lige. Nakon drugoligaškog susreta na rasporedu je odbojkaški okršaj Superlige u kojem Zadar s početkom u 19 sati u dvorani 4 dočekuje momčad Splita.

Nedjelja će u Dvorani Krešimira Ćosića biti rezervirana za odbojkaške utakmice, u dvorani jedan u 10 sati igra se ogled 3. odbojkaške lige između OK Donat i OK Šibenik, a nakon seniorki u 11 i 30 slijedi ogled mlađih kadetkinja Donata i Šibenika u istoj dvorani.

Dvorana broj 4 bit će mjesto odigravanja dva susreta treće odbojkaške lige, u 9 i 30 sastaju se seniorke OK Zadar II i OK Posedarje, a u 11 sati na rasporedu je ogled muških ekipa ova dva kluba.