Planet Višnjik

Naslovna > Planet Višnjik

FOTO – Na Višnjiku igrale hrvatske i argentinske odbojkašice

Planet Višnjik Višnjik / 09.07.2021.

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku odigrana je prva od četiriju dogovorenih pripremnih utakmica odbojkašica seniorskih reprezentacija Hrvatske i Argentine. Pobijedila je Argentina 4:0 (dogovorena četiri seta), bilo je 27:25, 25:18, 25:22, 25:19.

U igri hrvatske reprezentacije, čiji je izbornik Daniele Santarelli, bilo je podosta pogrešaka i propusta što je jednim dijelom pomoglo Argentini da ostvari uvjerljivu pobjedu.
Hrvatska se, inače, u Zadru priprema za nastup na Europskom prvenstvu u kolovozu i u rujnu. Igrat će u prvom krugu u skupini C kao domaćin u Zadru, na Višnjiku.

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-odbojka-volleyball-hrvatska-croatia-argentina-friendly-prijateljska-utakmica-hos

Argentina je u završnoj fazi priprema za nastup na Olimpijadi u Japanu, a dolazak u Zadar na završnicu priprema dogovoren je zbog izvrsnih uvjeta na Višnjiku i temeljem sjajne suradnje s Hrvatskim odbojkaškim savezom.

Hrvatska i Argentina igrat će još 9., 11. i 12. srpnja 2021. poslije čega će Hrvatska na kratki odmor prije završnice svojih priprema u Zadru, dok će Argentina otputovati u Tokio.

Kako je bilo na prvoj utakmici Hrvatske i Argentine, pogledajte u galeriji.