Zimski park

Naslovna > Zimski park

BLAGDANI – Predbožićna zbivanja u Zimskom parku ’22./’23.

Zimski park Višnjik / 20.12.2022.

U Zimskom parku ’22./’23. od utorka do petka u Športskom centru Višnjik bit će puno predbožićnih zbivanja edukativne, humanitarne i zabavne naravi.

Utorak, 20. prosinca 2022.
Veseli šator: Udruga Rekreativac i polaznici osnovnih škola od 9 sati; od 10 sati Advent znanja by Edukido i Malac genijalac Zadar.
Klizalište i Ledeni tobogan radit će od 9 sati do 22 sata. Adventske kućice, luna park Madi, jahanje i fotografiranje ponija.

Srijeda, 21. prosinca 2022.
Veseli šator: Polaznici DV-a Radost, PO Višnjik II, glazbena radionica od 10 sati; Volonterska likovna radionica Pinel (Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola), školski sastav – humanitarna akcija za Odjel pedijatrije OB-e Zadar pod nazivom Božićna zvijezda i pjesma za velike i male od 19 sati.
Klizalište i Ledeni tobogan radit će od 9 sati do 22 sata. Adventske kućice, luna park Madi, jahanje i fotografiranje ponija.

Petak, 23. prosinca 2022.
Veseli šator: od 17, 30 sati posjet Djeda Božićnjaka i njegovo druženje s najmlađima, Udruga Cukrići, Udruga odgajatelja Maraške, KUD Dobropoljana, plesna skupina IN-flux i GU Libreto.
Klizalište i Ledeni tobogan radit će od 9 sati do 23 sata. Adventske kućice, luna park Madi, jahanje i fotografiranje ponija.